Hállo Jumbo… Maak nú kans op de 43ste maandprijs!

De drieënveertigste maandprijs is een geweldige prijs waarmee u niet alleen producten wint, maar ook een waardebon in ontvangst neemt!

We geven in november namelijk een waardebon t.w.v. € 25,00 én een boodschappenpakket t.w.v. € 50,00 weg, komende van en te besteden bij de Jumbo in Lage Zwaluwe!

Met deze maandprijs zit u goed de komende feestdagen. In het goedgevulde boodschappenpakket zitten allerlei lekkere producten en handige artikelen. Van thee tot chips en van schoonmaakmiddel tot vuilniszakken: uw keukenkastjes worden gratis en voor niets aangevuld dankzij dit boodschappenpakket. Maar dat is nog niet alles, Jumbo Lage Zwaluwe doet er nog een schepje bovenop! Zij geven u ook nog eens een waardebon t.w.v. € 25,00 cadeau! Zo kunt u ook in de toekomst extra voordelig uw boodschappen doen!

Let op: het boodschappenpakket op de foto dient ter illustratie. Er is geen garantie dat de getoonde producten in het pakket zullen zitten. De waarde van het pakket dat weggegeven wordt door KijkopDrimmelen.nl, bedraagt wél gegarandeerd € 50,00.

Wilt u deze geweldige prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen op Facebook (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht openbaar en maak kans op deze geweldige prijs. Op 30 november aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook. Let erop dat u voldoet aan ALLE gestelde eisen!

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.