Hanneke de Bruijne opnieuw lijsttrekker PvdA Drimmelen

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 29 november j.l. is Hanneke de Bruijne wederom unaniem gekozen als lijsttrekker voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Hanneke de Bruijne (52 jaar) woont in Made en is sinds 2010 actief als gemeenteraadslid voor PvdA Drimmelen. Hanneke; “Fantastisch dat de leden mij weer het vertrouwen hebben gegeven en ik de lijst mag aanvoeren. Ik ben trots dat we een lijst kunnen presenteren met mensen, met hart voor Drimmelen.”

PvdA Drimmelen: Hart voor Drimmelen
Naast lijsttrekker Hanneke de Bruijne staat op nummer 2 Peter van Gurp uit Made. Nieuwkomer Stan Vaessen uit Lage Zwaluwe volgt op nummer 3. De belangrijkste speerpunten in het verkiezingsprogramma 2022-2026 voor PvdA Drimmelen zijn o.a. betaalbare woningen voor ouderen en starters, verduurzaming van recreatie in de Biesbosch, meer aandacht voor de natuur en inzetten op verbeteren van sociaal lokaal beleid.


PvdA Amerstreek
PvdA Drimmelen vormt samen met PvdA Oosterhout en PvdA Geertruidenberg de regionale afdeling PvdA Amerstreek. Om de krachten te bundelen zijn deze drie afdelingen sinds 2020 samengevoegd als PvdA Amerstreek. In Drimmelen en Oosterhout wordt deelgenomen aan de gemeenteraadsverkiezingen als lokale PvdA. In Geertruidenberg wordt aan de gemeenteraadsverkiezingen deelgenomen als progressieve lokale partij Morgen!. Morgen! bestaat naast PvdA Geertruidenberg uit Groen Links en D66.

*Ingestuurd persbericht PvdA Drimmelen.

Beelden bij dit artikel