Herinnering: Bezorg Jennifer een onvergetelijke 4e verjaardag

Even geleden hebben wij een oproep geplaatst voor Jennifer: een meisje van 3 jaar uit Drimmelen dorp met neuroblastoom fase 4, een zeldzame vorm van kinderkanker. Jennifer en haar familie hebben te horen gekregen dat de behandelingen niet aanslaan en helaas weet niemand hoelang Jennifer nog in ons midden mag zijn. 

Jennifer wordt op 20 mei 4 jaar en haar oma, Sylvia, vraagt of u een verjaardagskaartje zou willen sturen om Jennifer een onvergetelijke verjaardag te bezorgen. 

U mag een kaartje adresseren ten name van Jennifer, Kuipershoek 39, 4924 BV in Drimmelen (dorp). Doe dit wel vóór 18 mei, want dan worden alle kaarten opgehangen zodat Jennifer een enorme verrassing krijgt.

Het neuroblastoom is een specifieke en zeldzame vorm van kinderkanker. Jaarlijks wordt de diagnose in Nederland zo'n 35 keer gesteld, bijna de helft van patiënten met neuroblastoom is minder dan 2 jaar oud. Er zijn diverse stichtingen die geld inzamelen voor onderzoek en één daarvan is Villa Joep. Wilt u meer informatie of wilt u donateur worden? Kijk dan eens op http://www.villajoep.nl.


In goed overleg met Jennifer's familie hebben wij deze oproep op ons medium mogen publiceren.