Herinnering: maak nú nog kans op de 29ste maandprijs!

Vrienden, Likers en Volgers van KijkopDrimmelen opgelet!

Over slechts 3 dagen wordt de dertiende maandprijs verloot:

We geven in september namelijk een windlicht t.w.v. € 23,95 én een cadeaubon t.w.v. € 50,00 weg te besteden aan woonaccessoires naar keuze uit het ruime assortiment van Schildersbedrijf J. Smits uit Made!

Het najaar komt eraan, dus is het hoog tijd om uw huis weer een heel andere uitstraling te geven. Zet u dit jaar wéér diezelfde vaas op dezelfde plaats terug? Of kijkt u al jarenlang tegen dezelfde kussens aan en bent u wel eens toe aan iets nieuws? Waarom zou u dan niet direct uw gehele interieur veranderen en decoreren met nieuwe woonaccessoires?

Met deze cadeaubon van Schildersbedrijf J. Smits kán dat! De cadeaubon is in te wisselen voor accessoires naar keuze uit het gehele assortiment in de ruime showroom aan de Nieuwelaan 6 in Made. Kussens, kleden, fotolijstjes, windlichten, kaarsen, vazen en potten: u kunt naar geheel eigen smaak en wensen uw huis in een nieuw jasje steken. Om u alvast op weg te helpen, krijgt u het überhippe windlicht op de foto t.w.v. € 23,95 cadeau!

Maak nú nog kans op deze geweldige prijs!

Like onze Facebookpagina en Like & Deel het oorspronkelijke bericht openbaar, ( te vinden via deze link: https://www.facebook.com/kijkopdrimmelen.nl/posts/709387669395400 )

Aanstaande zaterdag trekken we een winnaar, die bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.

Beelden bij dit artikel