Herinnering: Maak nú nog kans op de 32ste maandprijs!

Op de rand van Kerstmis 2018: Vrienden, Likers en Volgers van KijkopDrimmelen opgelet!

Over slechts 3 dagen wordt de tweeëndertigste maandprijs verloot:

We geven aanstaande zaterdag namelijk maar liefst 10 sweaters weg mét bedrukking naar keuze, t.w.v. zelfs € 100,00 komende van Drukkerij Supportertje in Hooge Zwaluwe!

Deze maandprijs is de ideale kans om jouw cluppie in een nieuwe outfit te steken. Zien de mannen van jouw groep er beter uit in een donkere sweater met een witte slogan of fleeken jouw meiden beter in een lichte sweater met girly-print? Of wil je liever sweaters met jullie carnavalslogo of verenigingsnaam? De sweaters die Drukkerij Supportertje voor jullie gaat maken, kunnen jullie helemaal naar jullie eigen wens laten ontwerpen. 

Hebben jullie al goede sweaters of mis je een vriendengroep? Deze maandprijs is eventueel ook over te dragen aan een club of vereniging die wel een nieuwe look kan gebruiken. Geen reden dus om niet aan deze toffe winactie mee te doen.

Maak nú nog kans op deze geweldige prijs!

Like onze Facebookpagina EN Like & Deel het oorspronkelijke bericht openbaar, ( te vinden via deze link: https://www.facebook.com/kijkopdrimmelen.nl/posts/759948127672687 ). LET OP: Hoe meer leden van jouw club liken EN delen, hoe meer kans jullie maken om te winnen!

Aanstaande zaterdag trekken we een winnaar, die bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.