Herinnering: maak nú nog kans op de 46ste maandprijs!

Voordat wij al onze verslagen en -foto’s van carnavalsdinsdag publiceren, eerst nog even opgelet! Over slechts 3 dagen wordt de 46ste maandprijs verloot!

We geven aanstaande zaterdag namelijk een starterstrio van essentiële oliën, lavendel, citroen en pepermunt, t.w.v. € 50,00 weg, komende van Mikor-Oil in Lage Zwaluwe!

De wereld van essentiële oliën is voor de beginner misschien wat complex, maar dankzij onze maandprijs kunt u een goede start maken. U wint een trio van lavendel, citroen en pepermunt. De lavendel olie werkt kalmerend, werkt verzachtend bij huidirritaties en wondjes en geeft mentale rust. De citroen olie is reinigend, zuivert uw huid en ondersteunt het immuunsysteem. De pepermunt olie is krachtig tegen hoofdpijn, opent de luchtwegen en helpt bij spierpijn en spiervermoeidheid. Kortom, met deze maandprijs werkt u aan een gezondere leefsituatie voor uzelf en uw gezin!

Deze starterskit aan oliën is goed voor nog veel meer dingen, maar na het winnen van de maandprijs zal u uitgebreide uitleg krijgen over de werking van de essentiële oliën. De oliën zijn zo puur en geconcentreerd, dat 1 à 2 druppels olie vaak al genoeg is om de werkzaamheid te ervaren.

Maak nú nog kans op deze geweldige prijs!

Like onze Facebookpagina en Like & Deel het oorspronkelijke bericht openbaar, ( te vinden via deze link: https://www.facebook.com/kijkopdrimmelen.nl/posts/1066644273669736 ). Aanstaande zaterdag trekken we een winnaar, die bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.