Koninklijke onderscheiding voor Ad van Wesel

Zojuist mocht Mayenèr Ad van Wesel een Koninklijke onderscheiding ontvangen uit handen van burgemeester Gert de Kok. Dit gebeurde tijdens de Popverbranding in Made. Ad is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau vanwege zijn inzet bij de Stichting Sint-Nicolaascomité Made, de Wielertrimclub WTC Made en de Carnavalsstichting De Mayenèrs.

1991 – heden: vrijwilliger bij en bestuurslid (1995-heden) van de Stichting Sint-Nicolaascomité Made. Hij fungeerde/fungeert als Sinterklaas en Piet. Tevens is hij elk jaar verantwoordelijk voor de verkeersregelaars en zorgt daarvoor voor de nodige cursussen. Bovendien verzorgt hij het jaarverslag

1994 – heden: voorzitter van de Wielertrimclub WTC Made (60 leden). Daarnaast leidt hij de tochten en trainingsritten, helpt bij de organisatie van evenementen en regelt hij de contacten met kledingsponsors. Bovendien zet hij zich in voor evenementen voor goede doelen zoals KIKA en Alpe d’Huzes.

1999 – heden: vrijwilliger bij en bestuurslid (2005-2008) en voorzitter (2009-heden) van de Carnavalsstichting De Mayenèrs te Made. Hij was de initiatiefnemer van de sponsoravond die nu de belangrijkste inkomstenbron is. Andere evenementen werden onder zijn leiding geprofessionaliseerd.

Namens KijkopDrimmelen: van harte proficiat!