Herinnering: Maak nú nog kans op de 47ste maandprijs!

Vrienden, Likers en Volgers van KijkopDrimmelen opgelet!

Over slechts 3 dagen wordt de zevenenveertigste maandprijs verloot:

We geven aanstaande zaterdag namelijk een lunchbon t.w.v. € 50,00 weg te besteden bij Ons Dorpshuys in Drimmelen dorp!

Het is alweer eventjes geleden dat we een maandprijs weggaven om uw innerlijke mens te verwennen, maar de 47ste is er weer eentje. Met deze waardebon geniet u van een uitgebreide lunch bij Ons Dorpshuys in Drimmelen dorp. Ons Dorpshuys staat bekend om de gezellige sfeer en de geweldige ligging in het oude dorpsgedeelte van Drimmelen. Met een terras met uitzicht op het Herengrachtje, is het daar heerlijk toeven in de lente, in de zomer en in het herfstzonnetje. Is het slechter weer? Dan lonkt de gezellige inrichting en uitstraling van het etablissement om binnen aan te schuiven.

Maak nú nog kans op deze geweldige prijs!

Like onze Facebookpagina en Like & Deel het oorspronkelijke bericht openbaar, ( te vinden via deze link: https://www.facebook.com/kijkopdrimmelen.nl/posts/1087892361544927 ). Aanstaande zaterdag trekken we een winnaar, die bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.