Herinnering: Maak nú nog kans op de 57ste maandprijs!

Vrienden, Likers en Volgers van KijkopDrimmelen opgelet!

Over slechts 3 dagen wordt de zevenenvijftigste maandprijs verloot:

We geven aanstaande zaterdag namelijk een grote, groene kamerplant met bijpassende pot, t.w.v. € 50,00, én twee kleinere kamerplanten in gevlochten mandjes, t.w.v. € 19,95, weg, komende van Bloem ’t Op in Lage Zwaluwe!

Kerstboom eruit, kamerplanten erin! Heeft u ook een beetje een leeg gevoel bij uw woonkamer nu de kerstboom eruit is? Vul die ruimte dan op met onze 57ste maandprijs. Met deze grote, groene kamerplant lukt dat gegarandeerd. U krijgt er een bijpassende pot bij, dus u hoeft zelf de plant alleen nog maar een mooie plek te geven!

En alsof dat niet genoeg is, geeft Bloem ’t Op er ook nog eens twee kleinere kamerplanten bij, die in een gevlochten mandje zijn gepot. Met deze kamerplanten krijgt u vanzelf al in januari het voorjaarsgevoel!

Maak nú nog kans op deze geweldige prijs!

Like onze Facebookpagina en Like & Deel het oorspronkelijke bericht openbaar, ( te vinden via deze link: https://www.facebook.com/kijkopdrimmelen.nl/posts/1334718416862319 ). Aanstaande zaterdag 30 januari trekken we een winnaar, die bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen www.kijkopdrimmelen.nl/nieuwsbrief.

Beelden bij dit artikel