Binnen één dag 80 leden voor Facebookgroep ‘Hooge Zwaluwe in beeld’

Laten zien hoe mooi Hooge Zwaluwe is en ervoor zorgen dat anderen daar ook van kunnen genieten. Het doel van de Facebookgroep ‘Hooge Zwaluwe in beeld’ is zo simpel als wat, maar tevens erg succesvol. Gisteren richtten Stefan de Chene en zijn partner Cindy de groep op en binnen één dag hadden 80 personen zich al aangemeld.

Stefan zag dat er regelmatig mooie foto’s van Hooge Zwaluwe op Facebook worden gepost, maar een verzamelplek voor al dat beeldmateriaal was er niet. “Ik heb de groep opgericht omdat ik veel mooie plaatjes van Hooge Zwaluwe voorbij zie komen op Facebook. Mijn idee is om die foto’s bij elkaar te plaatsen in een Facebookgroep. Iedereen kan lid worden en iedereen mag hun eigen foto’s en/of video’s van Hooge Zwaluwe plaatsen, maar ook gewoon genieten van ons mooie dorp.”

Er zijn een aantal regels aan de groep verbonden. Zo mogen er uitsluitend foto’s en video’s van Hooge Zwaluwe geplaatst worden en worden er geen berichten geaccepteerd zonder foto of video. Beeldmateriaal van jezelf plaatsen mag, wanneer je een foto of video van een ander plaatst, moet je de bron vermelden. Berichten met politieke, commerciële of dergelijke boodschappen, alsmede met promoties, spam, haatdragende context of pesterijen zijn verboden en geacht wordt dat leden van de groep beleefd en aardig zijn. Lijkt u het leuk om ook lid te worden van de groep, meld u dan aan via Facebookgroep Hooge Zwaluwe in beeld. Inmiddels staat de teller op 89 leden, waarvan uw redactie er één is. Zou dit artikel ook in de groep geplaatst worden?!

Beelden bij dit artikel