Herinnering: maak nú nog kans op de 59ste maandprijs!

Vrienden, Likers en Volgers van KijkopDrimmelen opgelet!

Over slechts 3 dagen wordt de negenenvijftigste maandprijs verloot:

We geven aanstaande zaterdag namelijk een dinerbon t.w.v. € 50,00 én een bierpakket weg, komende van en te besteden bij Eetcafé Hier is ‘t in Lage Zwaluwe!

Of je nu van vlees of van vis houdt, een voorgerecht- of een nagerecht-persoon bent, of gewoon altijd voor drie gangen gaat; met deze maandprijs heb je de keuze! De dinerbon kun je namelijk naar wens gebruiken. Je kunt hem nu inwisselen op de afhaalmenu’s van Hier is ’t of je bewaart hem voor wanneer straks de deuren van het eetcafé weer openen voor gasten. En alsof de dinerbon niet genoeg is, doet Hier is ’t er ook nog een heerlijk bierpakket bij, met een aantal biertjes die je normaal gesproken op het terras zou kunnen bestellen!

Let op; de bieren op de foto zijn ter illustratie. Er is geen garantie dat de afgebeelde bieren daadwerkelijk in het bierpakket zitten.

Maak nú nog kans op deze geweldige prijs!

Like onze Facebookpagina en Like & Deel het oorspronkelijke bericht openbaar, ( te vinden via deze link: https://www.facebook.com/kijkopdrimmelen.nl/posts/1371804446487049 ). Aanstaande zaterdag 27 maart trekken we een winnaar, die bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen www.kijkopdrimmelen.nl/nieuwsbrief.