Herinnering: Maak nú nog kans op de 63ste maandprijs!

Vrienden, Likers en Volgers van KijkopDrimmelen opgelet!

We geven aanstaande zaterdag namelijk een hotelovernachting voor twee personen in de Veldwachterscellen, inclusief ontbijt, t.w.v. 69 euro weg, bij Boetiekhotel Ons Oude Raadhuis in Hooge Zwaluwe!

Start de vakantie met een uniek verblijf in onze eigen gemeente. Het boetiekhotel in Hooge Zwaluwe was ooit een raadhuis en in die tijd had de veldwachter beschikking over twee kleine cellen waar hij boeven in kon opsluiten. Deze cellen zijn omgetoverd tot één hotelkamer, met een tweepersoonsbed, een badkamer met douche en toilet, een wasbakje, een televisie en om de belevenis voor u helemaal compleet te maken, krijgt u er een gevangenispyjama bij die u tijdens uw verblijf mag dragen. Dát is pas in sfeer overnachten!

De hotelovernachting die wij weggeven is voor twee personen inclusief ontbijt en toeristenbelasting en kan gereserveerd worden op een willekeurige doordeweekse dag en heeft een geldigheidsduur van één jaar, tot 31 juli 2022. Mocht u deze zomervakantie dus al plannen hebben, kunt u een andere periode van het jaar gaan genieten van uw verblijf bij Boetiekhotel Ons Oude Raadhuis.

Maak nú nog kans op deze geweldige prijs!

Like onze Facebookpagina en Like & Deel het oorspronkelijke bericht openbaar, ( te vinden via deze link: www.facebook.com/kijkopdrimmelen.nl/posts/1457267917940701 ). Aanstaande zaterdag trekken we een winnaar, die bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/nieuwsbrief.