Hieperdepiep Hoera voor ’t Leeuweveerke! Maak nú kans op de 24ste maandprijs!

Houdt u van wandelen, fietsen en water, maar houdt u wél liever uw voeten droog? Dan is de 24ste maandprijs echt iets voor u!

We geven in april namelijk twee unieke seizoenskaarten weg, voor het seizoen 2018, voor voet- en fietsveer 't Leeuweveerke in Lage Zwaluwe!

't Leeuweveerke viert in 2018 haar eerste verjaardag en dat kan natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. KijkopDrimmelen mag twee unieke seizoenskaarten weggeven voor de voet- en fietsveer die vaart tussen Lage Zwaluwe en de Jacominaplaat en daardoor een directe verbinding vormt tussen onze gemeente en Nationaal Park De Biesbosch. Prachtige wandeltochten en fietsroutes zijn te volgen dankzij het pontje over de Amer, maar ook voor 'zomaar' een oversteek kunt u vanaf nu gebruik maken van 't Leeuweveerke. De winnaar van de 24ste maandprijs krijgt namelijk twee seizoenskaarten die onbeperkt te gebruiken zijn aan boord van het inmiddels verbrede, éénjarige schip. 

Bent u zelf niet zo'n wandel-, fiets- of natuurliefhebber maar kent u wel iemand die u met de seizoenskaarten enorm zou verblijden? De kaarten mogen eenmalig overgedragen worden aan ouders, opa's en oma's, kennissen, vrienden, collega's of geliefden!

Wilt u deze geweldige prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen op Facebook (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht en maak kans op deze geweldige prijs. Op 28 april aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook maar wel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.