Hoofdrol Terheijden op Muziekdag Hooge Zwaluwe

Harmonie Terheijden zag een uitwisselingsconcert op 'neutraal' terrein wel zitten met de collega's uit Zevenbergschen Hoek van Fanfare OKK (Oefening Kweekt Kennis) Beide harmonieën traden zondagmorgen op in de sportzaal van ontmoetingscentrum De Zonzeel in Hooge Zwaluwe.

Zondagmiddag kwamen er nog véél meer Terheijdenaren naar de Zonzeel namelijk de leden van het Traais Smartlappenkoor en Familieorkest Van Geel waarvan ook veel leden in Terheijden wonen. Een geweldige muzikale en vooral gezellige muziekdag dus.

Op 21 mei organiseren Miranda Koreman van muziekvereniging Alliance uit Lage Zwaluwe en Jan Daas van Harmonie Terheijden, in samenwerking met het activiteitenteam De Zonzeel het volgende evenement.

Deze aflevering van Muziekdagen Drimmelen wordt gevuld met optredens door de harmonie OVU (Onze Vrije Uren) uit Wagenberg, opleidingsorkest Dynamite van Alliance, JOW (Jongeren Orkest Wagenberg) en onder voorbehoud de slagwerkgroep van Harmonie Terheijden.

Muziekdagen Drimmelen op zondag 21 mei start om 13.30 uur in ontmoetingscentrum De Zonzeel, Poolsestraat 13 in Hooge Zwaluwe. Toegang is gratis.