In de Spotlight: Agri Centrum in Made

Agri Centrum De Bruijn in Made is úw groene vakwinkel in Made.

Agri Centrum is al ruim 43 jaar een begrip in de gemeente. Gestart en nog steeds gevestigd in het ruime winkelpand aan de Drimmelenseweg 17a in Made, heeft Agri Centrum alles in het assortiment op het gebied van uw huisdier, uw tuin, werkkledij en nog veel meer.

Wat dacht u bijvoorbeeld van tuinmeubelen (nu tot wel 40% korting!), speeltoestellen, trampolines en barbecues? Dé ingrediënten om u een heerlijke zomer te bezorgen.

Op het gebied voor de tuin zijn er de meeste uitbreidingen geweest. Naast zaden, (biologische) meststoffen en tuingereedschappen, levert Agri Centrum ook tuinhout, tuinkassen en tuinhuizen van de bekende merken zoals Woodvision en Hillhout.

Sinds enkele jaren is Agri Centrum De Bruijn aangesloten bij de Groene Vakwinkels en hebben sindsdien ook een uitgebreid aanbod in Doe-het-zelf artikelen en gereedschappen.

Agri Centrum staat voor een divers assortiment, vriendelijke service, deskundige medewerkers én scherpe prijzen. Mocht u zelf een kleinere auto hebben, of even helemaal over geen auto beschikken, biedt Agri Centrum De Bruijn zelfs een thuisbezorgservice!

Voor meer informatie, actuele aanbiedingen, contactgegevens en assortiment, klikt u verder naar:
https://kijkopdrimmelen.nl/aanbod/agri-centrum.html