In de Spotlight: Broere Meubelen uit Made

Vandaag staat in de spotlight Broere Meubelen uit Made. In hun ruime showroom aan de Rozenbloemstraat 71 in Made vindt u allerlei nieuwe en gebruikte meubelen. Maar wist u dat zij ook een ruim aanbod hebben in woonaccessoires, matrassen en zelfs witgoed?

Door rechtstreekse inkoop kan Broere Meubelen hun prijzen laag houden, waar u ook van zult profiteren. Bent u bijvoorbeeld een starter en wilt u zo goedkoop mogelijk uw woonkamer inrichten, maar verwacht u daarvoor wel kwaliteit en originaliteit terug te krijgen? Dan is Broere Meubelen voor u absoluut het juiste adres. Behalve scherpe prijzen, zijn er meestal ook een aantal mooie aanbiedingen in de winkel waarbij showroommodellen en B-keus meubelen voor een nog leuker prijsje worden verkocht!

Voor de echte handelaren heeft Broere Meubelen een groot assortiment donker eiken meubelen, bankstellen eiken met leder of stof, eethoeken met 4 of 6 stoelen, TV-meubelen, kaaskasten, salontafels en nog veel meer. Al deze goederen zijn bij hen standaard voorradig en hebben voor handelaren speciale condities!

Maar wist u al dat Broere Meubelen ook ontruiming van woningen verzorgt? De ontruiming van een woning gaat vaak gepaard met emoties, zeker wanneer er sprake is van overlijden of een faillissement. De medewerkers van Broere weten hoe ze u het beste van dienst kunnen zijn, want een ontruiming betekent ook zorgvuldig omgaan met kostbare spullen. Zij begrijpen dat uw spullen niet alleen materiële waarde, maar ook emotionele waarde hebben.

Voor meer informatie over Broere Meubelen, het veelzijdige assortiment, contactgegevens, meerdere foto's en actuele aanbiedingen, gaat u naar hun profielpagina.