In de Spotlight: Eetcafé ’t Roer Om in Lage Zwaluwe

Vandaag staat in onze spotlight Eetcafé 't Roer Om in Lage Zwaluwe. Dit gezellige eetcafé met terras boven het water, is absoluut een aanrader als u eens lekker wilt genieten. Met een toegankelijk menu, maar liefst twee ruime rookruimtes en een bar voor de beste gesprekken, is 't Roer Om van alle markten thuis.

Daarnaast organiseert 't Roer Om allerlei verschillende evenementen, van darttoernooien tot (live)muziekavonden en van medewerking aan het Zwaluws Kerstfeest tot de Zwaluwse Havenfeesten. Ook voor uw feesten en partijen kunt u terecht in het café aan de Kwistgeldweg in Lage Zwaluwe. Met diverse uitbreidingen op het gebied van drank en buffet, toveren zij elke gelegenheid om tot een speciaal moment om nooit te vergeten. 

Heeft u met de jaarwisseling nog geen speciale plannen? Bij 't Roer Om kunt u terecht voor een Oud&Nieuw Party! Vanaf 00.30 uur is iedereen van harte welkom om het nieuwe jaar feestend in te luiden onder het genot van een hapje en een drankje. DJ Stef Luijten zal de avond tot een muzikaal hoogtepunt brengen en natuurlijk is de entree geheel gratis! 

Voor meer informatie, contactgegevens, foto's en actuele berichten, klikt u verder naar de profielpagina van Eetcafé 't Roer Om