In de Spotlight: Gebr. de Leeuw uit Oosterhout

Vandaag staat in de spotlight aannemersbedrijf Gebr. de Leeuw. Ze zijn gevestigd in Oosterhout, hebben projecten door heel Nederland, zijn exploitant van veerdienst 't Leeuweveerke in Lage Zwaluwe en dus met recht een lokale ondernemer te noemen.

Al meer dan 40 jaar is Gebr. de Leeuw expert op het gebied van grond-, weg- & waterbouw, met projecten in grote steden zoals Utrecht en Schiedam, maar ook in onze eigen blauwgroene gemeente. Met de exploitatie van veerdienst 't Leeuweveerke, heeft Gebr. de Leeuw een volledig elektrisch varende verbinding tussen de gemeente Drimmelen en de Biesbosch gecreëerd, waardoor het voor wandelaars en fietsers mogelijk wordt om te genieten van een rondje Biesbosch. Op 6 mei 2017 is het pontje officieel in de vaart genomen en slechts 3,5 maand later mocht 't Leeuweveerke haar 10.000ste passagier ontvangen!

Duurzaam en verantwoord te werk gaan, is voor een bedrijf als Gebr. de Leeuw een must. Dit is ook één van de redenen waarom zij genomineerd zijn voor de MVO-prijs 2017. De titel van Meest Verantwoorde Ondernemer kan nog naar Gebr. de Leeuw gaan, wanneer u nog vóór 30 september a.s. op hen stemt. Klik hier en lees hoe u dat kunt doen.

Wist u dat er sinds kort ook een foodcontainer bij 't Leeuweveerke is geplaatst? Aan het einde van de Biesboschweg 7 in Lage Zwaluwe vindt u foodcontainer De Beachbosch. Is 't Leeuweveerke net naar de overkant vertrokken en moet u eventjes wachten tot u uw reis kunt voortzetten? Dat is met deze nieuwe foodcontainer absoluut niet vervelend!

Geniet van een kopje koffie of thee met vers appelgebak of eet een heerlijk broodje met een glaasje fris. Ondertussen neemt u plaats op het gezellige terras met prachtig uitzicht over de Amer. Inmiddels is de container aangekleed met leuke stickers want naast de maag, wil het oog natuurlijk ook wat. Ook wanneer u niet overvaart met de pont, bent u natuurlijk van harte welkom bij de Beachbosch!

Voor meer informatie over Gebr. de Leeuw, foto's, informatie over projecten, actuele nieuwtjes en berichten en natuurlijk hun contactgegevens, klikt u verder naar de profielpagina van Gebr. de Leeuw.