In de Spotlight: Grondverzetbedrijf W. Havermans uit Lage Zwaluwe

Grondverzetbedrijf W. Havermans is opgericht in 1999 door Wilfred Havermans uit Hooge Zwaluwe.
In de afgelopen jaren heeft hij gedegen kennis opgedaan op het gebied van grondwerk, verhuur en handel en is zijn bedrijf enorm breed inzetbaar geworden.

Dankzij het uitgebreide machinepark met kleine en grote grondbewerkingsmachines, wordt Grondverzetbedrijf Havermans regelmatig ingezet bij grote projecten voor gemeenten, overheden en bedrijven. Maar ook voor u als particulier kan W. Havermans veel betekenen. Wat dacht u van een gehele tuinvernieuwing, van slopen tot vervangen, van bestraten tot het leggen van graszoden. Havermans luistert naar uw wensen en maakt aan de hand daarvan een plan van aanpak, zodat u straks kunt genieten van uw droomtuin.

De grote machines van W. Havermans worden met vakkundig personeel ingezet, de kleinere machines kunt u desgewenst zonder bestuurder inhuren. Neem eens een kijkje op http://www.entereeding.com, hét marktplein voor de GWW en bouwsector, waar u al de machines kunt bekijken.

Maar wist u dat W. Havermans ook springkussens verhuurt? Met keuze uit twee super leuke springkussens, wordt uw feestje gegarandeerd een groot succes!

Voor meer informatie, contactgegevens, actuele berichten én doorverwijzing naar de eigen website van Grondverzetbedrijf W. Havermans, klikt u verder naar:
https://kijkopdrimmelen.nl/aanbod/grondverzetbedrijf-w-havermans.html