In de Spotlight: Hondenvereniging Made

In de maand januari heeft KijkopDrimmelen diverse spotlights gepubliceerd op het platform en op Facebook. Deze werden dusdanig goed ontvangen dat wij hebben besloten de spotlights door te zetten voor iedere ondernemer en vereniging die nieuw lid wordt van het platform.

Vandaag staat daarom de Hondenvereniging Made centraal in deze spotlight! Zij zijn nieuw lid geworden van KijkopDrimmelen om meer naamsbekendheid en aandacht te genereren voor hun vereniging. De hondenvereniging biedt diverse cursussen voor u en uw hond. Gehoorzaamheid, samenwerken en socialisatie zijn daarbij belangrijke steekwoorden.

U kunt bijvoorbeeld kiezen uit de volgende cursussen:

  • Puppy Cursus
  • Elementaire gehoorzaamheid
  • Voortgezet elementaire gehoorzaamheid
  • GG: Gedrag & Gehoorzaamheid
  • Behendigheid
  • VZH / BH – IPO training

De nieuwe Puppy en EG/VEG cursus, start op maandag 27 maart aanstaande!

Wist u dat de Hondenvereniging Made maar liefst zes ervaren hondentrainers heeft? Zij staan wekelijks klaar om een ieder bij de hondenvereniging te adviseren, motiveren en begeleiden.

Alhoewel de trainers een grote drijvende kracht zijn, draait de hondenvereniging natuurlijk op meer mankrachten dan op de trainers alleen. Zij willen daarom dan ook een oproep plaatsen voor meer vrijwilligers. Denk hierbij aan de invulling van functies als trainer, klusjesman/vrouw, schoonmakers en onderhoud van het grote veld. Lijkt het u leuk om betrokken te zijn bij de Hondenvereniging Made? Neem dan gerust eens contact met hen op via deze link. Zij kunnen uw hulp goed gebruiken!