In de Spotlight: Hotel & Partycentrum ’t Trefpunt in Made

Hét middelpunt van ontspanning in het centrum van Made is Hotel & Partycentrum 't Trefpunt.

Het familiehotel met diverse kamers en suites – ook rolstoelvriendelijk – biedt diverse arrangementen. Juist ook de meerdaagse arrangementen zijn uitstekend te combineren met fietsen, rondvaarten in het nationaal park De Biesbosch, excursies of een van de vele attracties in de omgeving.

De diverse zalen zijn bij uitstek geschikt voor vergaderingen, (familie)feestjes, bruiloften, recepties, bedrijfsuitjes, presentaties etc. Uiteraard naar wens te combineren met diner, lunch, koffietafel, buffet en dergelijke.

Het restaurantgedeelte De Steenhoeve staat model voor wat Bourgondisch inhoudt. Van maandmenu's tot buffet en van à la carte tot lunch, het Bourgondische karakter proeft u overal in terug. Eten doet u aan de fraai gedekte tafels, in een van de gezellige zithoekjes, in de wintermaanden bij de open haard of in de zomer op het fantastische terras. Eten dat behalve diner, ook keuzes biedt als 'all you can eat' steengrillen, een Brabantse koffietafel of lunch en nog veel meer. Uiteraard kunt u in De Steenhoeve of op het terras ook gewoon een kopje koffie of thee drinken, al dan niet met een Brabantse lekkernij.

Het Bier & Grillcafé Onze Buren met een eigen ingang en terras, is met meer dan honderd soorten bier van de tap of uit de fles, het walhalla voor de liefhebber. Ook in Onze Buren worden hapjes geserveerd, bijpassend bij de speciaalbieren. Steengrillen of spareribs eten behoren ook hier tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie, contactgegevens, locatie en mogelijkheden voor uw feest of partij, klikt u verder naar:
https://kijkopdrimmelen.nl/aanbod/hotel-partycentrum-t-trefpunt-made.html