In de Spotlight: Ontmoetingscentrum De Zonzeel in Hooge Zwaluwe

Sinds 1992 wordt Ontmoetingscentrum De Zonzeel gerund door Lida en Paul Reniers.
Zij bieden een ruime gelegenheid voor bruiloften, recepties, uitvaarten en vergaderingen van 20 tot 180 personen. Uit eigen keuken presenteren zij daarnaast diverse buffetten, diners en koffietafels.


Ook diverse verenigingen maken gebruik van de ontmoetingsruimte voor bridgeavonden, country- en linedance lessen en bingoavonden. De aangrenzende sportzaal is geschikt voor recreatieve sport, zoals badminton, volleybal en trim- en gymactiviteiten. Ook muziek- en concertavonden zijn mogelijk in de sportzaal.

Ontmoetingscentrum De Zonzeel opent indien beschikbaar om de 14 dagen de deuren van het vrijdagavondcafé. Hou de aankondigingen op KijkopDrimmelen in de gaten voor de actuele openingstijden.

Ontmoetingscentrum De Zonzeel is uitermate geschikt voor al uw kinderfeestjes, familiereünies, bedrijfsuitjes en nog veel meer. Deze worden geheel verzorgd, waarbij ook gebruik gemaakt kan worden van de sportzaal. 

De Zonzeel is ook een Rabobank Pinservicepunt. Op maandag- en donderdagmiddag van 13.30 – 16.30 uur en dinsdagochtend van 09.30 – 12.00 uur kunt u contant geld opnemen.

Vandaag, op 3 januari, viert De Zonzeel haar 25-jarig jubileum. Dit kan natuurlijk niet stilletjes voorbij gaan en daarom nodigen Paul en Lida u allen van harte uit om deze bijzondere mijlpaal te vieren. Vrijdag 6 januari vanaf 19.30 uur bent u welkom aan de Poolsestraat 13 in Hooge Zwaluwe om onder het genot van een hapje, een drankje én live muziek te proosten op het 25-jarig bestaan van De Zonzeel.

Meer informatie, activiteiten, meer foto's, contactgegevens, openingstijden én de officiële uitnodiging voor het jubileumfeest, vindt u via:
https://kijkopdrimmelen.nl/aanbod/ontmoetingscentrum-de-zonzeel.html