In de Spotlight: Recreatieparadijs De Belhamel in Lage Zwaluwe

Bij Recreatieparadijs De Belhamel beleeft u een compleet dagje uit voor jong & oud!

Het Indoor Speelparadijs telt maar liefst zes verdiepingen met verschillende speeltoestellen die zorgen voor oneindig veel speelplezier. Er zijn springkussens, een ballenbak, glijbanen, een LEGO bouw hut, een groot klim&klauter-toestel, een draaimolen, etc. Daarbij is er voor de kinderen een grote ontdekkingstocht met een gigantisch uitzicht over de Biesbosch vanuit de grootste klimtoren van West-Brabant!

Als uw kinderen lekker aan het spelen zijn kunt u onder het genot van een kopje koffie een boekje lezen van de leestafel of vanaf uw iPad, laptop of telefoon internetten met het gebruik van het gratis WiFi-netwerk. Tevens kunt u met mooi weer heerlijk genieten van het mooie polderuitzicht op de verschillende buiten terrassen.

Maar in de afgelopen jaren is De Belhamel nog veel verder uitgebreid. Wat dacht u van de Indoor Survival hal, de fluorescerende discobowlingbanen of de pas dit jaar geopende natuurspeeltuin De Kleine Biesbosch?

Recreatieparadijs De Belhamel leent zich uitstekend voor een dagje weg, een familiefeest, een bedrijfsuitje of een vriendenuitje, met voor ieder wat wils! In overleg is uw speciale gelegenheid ook uit te breiden met verschillende barbecues, buffetten of drankjes en hapjes.

Twijfel daarom niet en neem contact op met Recreatieparadijs De Belhamel zodat zij in 2017 een onvergetelijke dag voor u kunnen verzorgen!

In de kerstvakantie is De Belhamel tevens iedere dag geopend van 10.00 – 18.30 uur!

U vindt de contactgegevens, openingstijden, meer informatie én meerdere foto's van De Belhamel via:
https://kijkopdrimmelen.nl/aanbod/recreatieparadijs-de-belhamel.html