Jan-Willem Stoop opent kunstveld SV Terheijden

Voorziter SV Terheijden Jan Tempelaars, had wat zakken kurkkorrels achtergehouden waarop Jan-Willem Stoop moest schieten. Eerst met een voetbal, daarna met pijl en boog. Hoewel schieten met pijl en boog ervaring vereist, wist wethouder Stoop toch een zak korrels te raken. Daarmee was het nieuwe kunstgrasveld officieel in gebruik genomen. 

Helaas verhinderde de sneeuw om er meteen wat potjes voetbal op te spelen maar wat in het vat zit verzuurt niet. SV Terheijden is geweldig gesteld en geweldig blij met de kunstmat die ingestrooid is met kurk. Een primeur in Drimmelen en zelfs een van de eerste sportvelden in ons land met 100% kurk-infill.

Blij is SV Terheijden ook met het vele werk dat vrijwilligers verzet hebben waarvan er twee in het bijzonder in het zonnetje (en dat op sombere dag in een witte wereld!) gezet werden. Dat zijn Ton van Dongen en Cees Damen. Zij werden daarvoor extra bedankt door voorzitter Tempelaars.

Blij is KijkopDrimmelen met de gastvrije ontvangst door SV Terheijden inclusief een pilsje, warme soep en heerlijke broodjes, waarvoor dank. Onze redactie wenst de Terheijdense voetbalvereniging dan ook extra veel sportplezier op het nieuwe kunstveld.