Jennifer vandaag 4 jaar oud: in totaal 2300 kaarten, maar mama en papa gaven het grootste cadeau

Aan de oproep om Jennifer, die een zeldzame vorm van kinderkanker heeft, een verjaardagskaartje te sturen, werd massaal gehoor gegeven. Jennifer ontving in totaal maar liefst 2300 kaarten! Daarnaast vele ballonnen, cadeautjes en pakjes, maar het allergrootste cadeau gaf de mama van Jennifer: zusje Jesse-Lynn! Jesse-Lynn is afgelopen donderdag geboren.

Op de tweede foto ziet u alléén de post van gisteren! In totaal dus 2300 kaartjes voor Jennifer, waarvan ze het eerste gedeelte al zelf heeft opengemaakt. Vanwege de komst van Jesse-Lynn liet de rest nog eventjes op zich wachten. Via de Facebookpagina van KijkopDrimmelen kwam daarnaast het aanbod van Fairytale Favorites in Drunen, om Jennifer te verrassen met drie Disney prinsessen op haar eigen verjaardag. Dat is ook daadwerkelijk geregeld: Rapunzel, Sneeuwwitje en Anna komen vandaag bij Jennifer op bezoek!

KijkopDrimmelen feliciteert Jennifer van harte met haar 4e verjaardag en haar familie met de geboorte van Jesse-Lynn. Ook bedanken wij iedereen die Jennifer een kaartje of cadeautje toegestuurd heeft. Met een klein gebaar kunnen we zoveel betekenen. Geweldig!

Beelden bij dit artikel