Jeugd V.V. HZ’75 sluit onderling toernooi feestelijk af

De afgelopen zes weken streden de jeugdleden van V.V. HZ’75 onderling in een vriendschappelijk toernooi. Een mooie manier om toch met elkaar te kunnen voetballen, toch sportpark Het Moerbos te kunnen gebruiken en toch onderling contact te houden. De jeugdleden speelden ieder week in een ander samengesteld team, gemixt tussen de jongere en de oudere jeugdleden. Gisteren sloten de leden en de leiders het toernooi feestelijk af.

Hoewel het toernooi vriendschappelijk is gespeeld, werd er gisteren tóch om bekers gestreden. Maar liefst vier penalty-bokalen stonden er klaar voor de spelers die de meeste doelpunten konden scoren. Bij de JO8 bleek dat Siem te zijn, die zijn beker van John van Gils in ontvangst mocht nemen. De penalty-bokaal voor de JO10 ging naar Guus en bij de JO13(plus) was het Dylano die een beker mee naar huis mocht nemen. De leiders wilden ook wel strijden om een beker en het was Patrick die er met die winst vandoor ging. Wel moest hij zelf het stickertje nog even op de beker plakken, want de penalty-bokaal voor de leiders was een spontaan ontstaan idee en dus had John geen tijd meer gehad om die bokaal klaar te zetten. Overigens geen punt voor Patrick, die trots zijn bokaal aan onze camera toonde.


Aan het einde van de ochtend kwam daar de gloednieuwe auto van Greenz & Grainz het sportpark op gereden. Dieuwke Simonis, uiteraard geen onbekende in Hooge Zwaluwe, opende de achterklep en daar verschenen gezonde ijsjes. Van aardbei tot limoen en van meloen tot kiwi, de leden mochten kiezen uit de lekkerste smaken ijs. Uiteraard waren er ook ijsjes voor de leiders, voor Jannie die ook die ochtend weer trouw de bardienst verzorgde én zelfs voor onze redactie! Voor, na en tussen het lebberen door, maakten wij gisteren onderstaande fotoreportage.

Beelden bij dit artikel