Jeugdraden Hooge en Lage Zwaluwe wermen zich op in Moerdijk-dorp

Vanmiddag organiseerde C.V. de Spieringkruiers de jaarlijkse Opwermmiddag voor de diverse jeugdraden uit de Westhoek. De jeugdraden van zowel Hooge als Lage Zwaluwe waren vanmiddag op bezoek in Moerdijk-dorp, waar zij op het podium een challenge mochten uitvoeren, spelletjes konden spelen en er natuurlijk een goede werming-up van maakten! 

Wij werden heel hartelijk ontvangen door Sander, dé persvoorlichter van de Spieringkruiers. Sander vertelde ons dat de Opwermmiddag al een jaar of zeven georganiseerd wordt. "Voor de volwassenen zijn er vaak activiteiten zat, maar wij willen ook de jeugd er echt goed bij betrekken en schrijven daarom verschillende jeugdraden van de Westhoek aan. Van iedereen kregen we positieve reacties terug, maar vanwege drukke agenda's en andere bezigheden hebben bijvoorbeeld Made, Terheijden en Wagenberg af moeten zeggen. Hooge én Lage Zwaluwe zijn er samen met nog vijf andere jeugdraden wél bij", vertelt Sander met een grote glimlach. 

KijkopDrimmelen was ook in Moerdijk-dorp aanwezig en wij maakten een aantal foto's van de jeugd van De Zwallekers en van De Biesboschrakkers, welke u bekijkt in bovenstaande fotoslider.

Een korte opname van de Opwermmiddag bekijkt u direct hieronder:

Beelden bij dit artikel