Christ – Dirk Teur – van den Diepstraten oppersauwelaar in Traaie

Na te zijn uitgeroepen tot winnaar op vrijdagavond, tot winnaar op zaterdagavond en tot winnaar op zondagmiddag, kon de titel Christ van den Diepstraten niet meer ontlopen. In zijn typetje als Dirk Teur scoorde hij met soms gortdroge humor, enorm bij het publiek. Zijn optreden bracht hem voor de 13e keer de titel oppersauwelaar van Traaie.

Als imker met veel steekhoudende en prikkelende anekdotes, kreeg ook Ronald Kustermans menigmaal het publiek aan het lachen en zijn zoon Storm die als invaller debuteerde in Traaie, deed hem dat geweldig na. Storm was op het laatst aan het programma toegevoegd door het uitvallen van André Geldmeier. Als Manneke Pis, een optreden dat de 13-jarige op zijn thuisbasis Wagenberg al succesvol opvoerde, werd het gevallen programmagat meer dan plezierig opgevuld.

Als soes-chef was de act van Toin Krijnen in de ton al hilarisch maar slagroomsoesjes in de mond van Prins Pierre duwen was een binnenkomer van jewelste. Ad van Bekhoven had ook een geweldige binnenkomer. Als kermisklant kwam hij al dansend door de zaal naar voren. Een erg luchtig dansje trouwens.

Thuisarts Marco Ridderhof stapte als laatste sauwelaar in de ton. De vele grappen werden regelmatig afgewisseld door telefoontjes van patiënten met de meest irritante vragen. Met een zeer hectische act van duo Gein en Fijn en een muzikaal optreden van Miëlle en Lieke, kijkt Traaie terug op een geslaagd sauwelgala.

Onze foto's vindt u via deze link: https://kijkopdrimmelen.nl/albums/sauwelen-traaie.html