Jongeren tussen 6 en 12 jaar opgelet; doe mee aan Freerunnen en Voetbaltoernooi

De komende week organiseert Buurtsportcoach Corné Verhagen twee supertoffe activiteiten speciaal voor jongeren tussen de 6 en 12 jaar. In samenwerking met SV de Zwaluwen zal er in de gymzaal van basisschool De Lage Weide in Made een Freerun activiteit plaatsvinden en op het trapveld aan de Onderstraat in Lage Zwaluwe wordt er een voetbaltoernooi gespeeld!

Freerun activiteit
Bij Freerunnen is het de bedoeling dat je zo sierlijk mogelijk over obstakels raakt en spring je van het ene naar het andere obstakel. Ben je beginner, dan leer je de basistechnieken. Ben je al wat verder, dan kun je bijvoorbeeld een flip of een salto proberen. Kei tof!

Samen met Sportvereniging De Zwaluwen zal er een Freerun activiteit in de gymzaal van De Lage Weide worden georganiseerd. Jongeren tussen 6 en 12 jaar kunnen donderdag 26 augustus vanaf 14.00 uur mee komen doen. De Freerun activiteit duurt tot 15.00 uur. Trek sportkleding en -schoenen aan.

Voetbaltoernooi Lage Zwaluwe
Voetballen is voor iedereen! Het is natuurlijk leuk om een balletje te trappen, maar het wordt pas écht interessant als je er een toernooitje van maakt. Wie gaat er winnen? Wie laat het mooiste spel zien en wie maakt de vetste goal?

Op het trapveldje aan de Onderstraat in Lage Zwaluwe kunnen jongeren tussen de 6 en 12 jaar op dinsdag 31 augustus meedoen aan het voetbaltoernooi. Deze start om 14.00 uur en is afgelopen om 16.00 uur. Ook bij het voetbaltoernooi is het handig als je sportkleding en -schoenen aantrekt.

Beide activiteiten zijn helemaal gratis!
Meld je wel even aan via corne.verhagen@surplus.nl. Vermeld je naam, leeftijd, dorp, telefoonnummer van een ouder en voor welke activiteit(en) je je aanmeldt.