Jubilarissen KWF collectanten Hooge Zwaluwe in het zonnetje gezet

Bijna 60 jaar is Diny Baggerman al actief in Hooge Zwaluwe voor het KWF waarvan meer dan 20 jaar als coördinator. Het coördinatorschap droeg ze eerder dit jaar over aan Rensa Tempelaar. Nu, een maand na de collecteweek, deelden Diny en Rensa in dit overgangsjaar gezamenlijk speldjes uit aan jubilarissen.

Dat zijn wegens 12½ jaar collecteren Frans, Ine, Rensa zélf en (niet aanwezig en dus niet op de foto) Adrie. Wegens 25 jaar collecteren Sandy, Sjany en (ook niet aanwezig gisterenavond) Petra. Behalve deze spelden was er ook voor elke collectant een fleurige bloem. Dat zijn op de foto: Janny, Jos, Wilma en Els. Renate en Michelle die niet aanwezig waren krijgen die uiteraard thuisbezorgd.

Hooge Zwaluwe kijkt trots terug op de collecteweek 2019 want omgerekend per inwoner, scoorde het dorp de hoogste opbrengst binnen de gemeente Drimmelen. Namens alle coördinatoren in de Drimmelense kernen de oproep aan iedereen: Help jij volgend jaar ook mee collecteren? In alle dorpen zijn collectanten meer dan welkom. Aanmelden kan via  kwfdrimmelen@ziggo.nl