Herinnering: Maak nú nog kans op de 41ste maandprijs!

Vrienden, Likers en Volgers van KijkopDrimmelen opgelet!

Over slechts 3 dagen wordt de éénenveertigste maandprijs verloot:

We geven aanstaande zaterdag namelijk een volledige en uitgebreide trimbeurt voor een hond weg, inclusief een shampoo- / verzorgingspakket, van Hondentrimsalon ’t Weeltje in Lage Zwaluwe!

Niet alleen mensen gaan naar de kapper, ook viervoeters kunnen wel een goede trimbeurt gebruiken. Heeft u een hond met een krulvacht, kroesvacht, lange vacht of zelfs korte vacht? Dan is deze maandprijs geschikt voor u. Uw hond wordt geknipt, geschoren, gewassen, geföhnd, vertroeteld en verzorgd. Zijn de nagels lang of heeft uw hond vieze oren? ’t Weeltje kijkt ernaar, lost het op of adviseert waar nodig.

Heeft u zelf geen hond, maar kent u wel iemand die deze maandprijs goed kan gebruiken? Dan mag u deze prijs ook aan iemand cadeau doen. In overleg met ’t Weeltje wordt een afspraak ingepland voor de trimbeurt. Geen reden dus om niet mee te doen aan deze winactie!

Maak nú nog kans op deze geweldige prijs!

Like onze Facebookpagina en Like & Deel het oorspronkelijke bericht openbaar, ( te vinden via deze link: https://www.facebook.com/kijkopdrimmelen.nl/posts/938273189840179 ). Zaterdag 5 oktober 2019 trekken we een winnaar, die bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.