Jubileum feestweekend in de haven van Drimmelen

Dit weekend is het één groot feest in de haven van Drimmelen. Gisteren bestond de Jachthaven Biesbosch 50 jaar en vandaag staat de 40ste Vlaggetjesdag op het program, met opnames van Hart voor Muziek, met meer dan 30 artiesten! KijkopDrimmelen nam gisteren een kijkje in de haven en zal ook vandaag naar Drimmelen komen.

Gisteren stond de nieuwe haven van Drimmelen in het teken van het 50-jarig bestaan. De nautische markt, met allerlei watersportgerelateerde kramen, werd onder andere door de strakblauwe hemel goed bezocht, evenals de terrasjes die op de route uitgezet waren. Onder muzikale begeleiding van shantykoor Kantje Boord, genoten de bezoekers van de zomerse temperaturen terwijl de aanwezige foodtrucks zorgden voor ieders innerlijke zelf. De organisatie heeft ook de kinderen niet overgeslagen: van springkussens tot een sweeper (attractie met een draaiende balk waar je overheen moet springen, red.) en van spelen met water tot schminken. 

De foto's die wij gisteren maakten, kunt u bekijken in bovenstaande fotoslider. Vanmiddag zullen wij ook aanwezig zijn op de 40ste editie van de Drimmelense Vlaggetjesdag, de entree is geheel gratis!

Tot straks!

Beelden bij dit artikel