Jubileumboekje ter ere van 25-jarig bestaan Markpontje Terheijden

Bij Café Ons Thuis in Terheijden werd vanmiddag het 25-jarig jubileum van het Markpontje gevierd, in het bijzijn van schippers, oud-schippers en alle overige betrokkenen bij het pontje. Ook burgemeester Gert de Kok, vanwege de uitreiking van een Bronzen Bever aan Han Loonen, en wethouder Harry Bakker, vanwege het overhandigen van de cheque vanuit Samen aan de Slag, waren aanwezig.

Ter ere van een kwart eeuw passagiers overzetten, is er een speciaal jubileumboekje uitgegeven. Dit door Jan van Vliet en Han Loonen geschreven boekje, werd vanmiddag tijdens een receptie gepresenteerd. Het eerste exemplaar werd overhandigd aan Bert van Gils, de initiator van het Markpontje.

Speciaal voor de foto van KijkopDrimmelen wilden alle schippers voor één keer wel een overtreding begaan: met meer dan 12 passagiers tegelijk op het pontje! 

Ook KijkopDrimmelen feliciteert Stichting Heen en Weer natuurlijk van harte met dit bijzondere jubileum en wenst alle schippers en toekomstige passagiers een behouden vaart!