Judoclub Made start weer met alternatieve lessen

Judoclub Made heeft even stil gelegen tijdens en kort na de kerstvakantie. Net als veel andere sportaccommodaties merken we de maatregelen rondom het Corona-virus. We wilden heel graag weer zo snel mogelijk door met alternatieve lessen, maar soms lukt niet alles wat je wilt. Dus na deze periode van rust kunnen we nu gelukkig wel weer starten met alternatieve lessen!

Mogelijkheden voor jong en oud!

Op onze website www.judoclubmade.nl staan de beschikbare alternatieve lessen. Natuurlijk nodigen we al onze (jeugd)leden uit gebruik te maken van deze mogelijkheden. Maar, zoals ook door de overheid wordt aangemoedigd, is dit ook gelijk een uitnodiging voor niet leden om zo het sporten misschien weer op te pakken! Wel moeten we van tevoren weten wie er aan welke lessen willen deelnemen. Graag vooraf aanmelden dus! Dat kan eenvoudig via info@judoclubmade.nl.

We zijn blij onze leden weer aan het sporten te kunnen zetten. Zonder de leden in onze dojo, zonder de gezelligheid in onze kantine is het voor Judoclub Made een moeilijke tijd. We missen jullie en hopen jullie dus weer te kunnen ontmoeten tijdens de nieuwe buitenlessen!