Judoclub Made weer het “gewone” ritme in

In de zomervakantie hebben we voor het eerst kunnen doorsporten bij Judoclub Made. Daar zijn we stiekem best een beetje trots op. Ondanks de huidige omstandigheden proberen we onze leden lekker in beweging te houden. In de zomervakantie is dat in ieder geval gelukt!

De vakantie is voorbij en dat betekent dat vanaf nu het zomerrooster is gestopt en de gewone lestijden weer van kracht zijn. Wat nog niet gewoon is, is dat we voorlopig nog niet deel zullen nemen aan wedstrijden met onze judoka’s. Tot januari zullen we niet met regelmaat in deze krant staan met prestaties van onze kanjers. Al staan ze nog steeds elke week hun mannetje op de matten in onze eigen dojo! En natuurlijk zijn we daar al supertrots op.

Tot januari moeten we helaas ook de toppers van de kaartclub missen. In goed overleg wachten we alle ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus af. Wat zullen we echter blij zijn als ook jullie weer een kaartje komen leggen in onze dojo.

In de dojo gelden, net als bij andere sportverenigingen, de nodige richtlijnen om zo gezond en veilig mogelijk te sporten. Daar kan iedereen aan meehelpen door thuis te blijven bij de bekende klachten en de gebruikte materialen goed schoon te maken.

Maar bovenal willen we op deze manier iedereen weer een gezond en fijn sportseizoen wensen! Wil je meer weten over onze club? Kijk eens op www.judoclubmade.nl.

*Ingezonden bericht: Judoclub Made.
*Foto: Judoclub Made.