Judoclub Made zet weer haar beste beentje voor

Een familieclub, dat is toch wel waar Judoclub Made om bekend staat en ook gewoon trots op is. En wat een verdriet als je dan, door de omstandigheden, je sporters niet in je eigen clubhuis mag zien sporten. Gelukkig hebben we inmiddels samen met onze enthousiaste leraren voor allerlei groepen alternatieve lessen!

Misschien heeft u ze al wel gezien de groepjes rennende jongeren. Of de jongere kinderen die pittig bootcampen op het plein achter de dojo. En sinds heel kort zelfs de ‘buiten-fitness’. Mooi was ook dat bijvoorbeeld de Tai Chi via Zoom werd georganiseerd. De gemeente vraagt of alle sportverenigingen willen bijdragen aan het laten sporten van alle inwoners van Made. Als familieclub vinden we dat een mooi streven. Ook onze alternatieve lessen zijn daarom open voor iedereen om te komen kennismaken.

In de afgelopen weken zijn we van hardlopen naar bootcampen en weer beginnend judo en jiu jitsu gegaan. Trots zijn we op onze leraren die het beste maken van deze situatie en nog trotser op onze leden die weer komen sporten, ook al is het misschien niet echt ‘hun’ sport. Zo is de maandagavond een mooi voorbeeld waarbij toffe meiden die normaal judoën nu samen trainen met een heel diverse groep jiu jitsuka’s. En met dank aan trainer John Oomen hebben we zelfs al weer kunnen werken op heuse judomatten.

In deze tijd laat de familie van Judoclub Made zien dat ‘samen staan we sterk’ ook echt zo is als je samen sport. Leden, vrijwilligers en leraren, bedankt voor jullie inzet! Meer informatie over onze club en hoe we sporten tijdens deze COVID-periode is te vinden op www.judoclubmade.nl.

Beelden bij dit artikel