Kampioenen bij de Madese Boys

Afgelopen weekend werden er bij Madese Boys maar liefst 4 kampioenswedstrijden gespeeld. Madese Boys feliciteert de JO19-2, zaterdag 2, zaterdag 5 en zondag 3 ‘FIER’ met het behalen van het kampioenschap.

De JO19-2 (foto hierboven) speelde voor het eerst om het kampioenschap. Deze wedstrijd tegen directe concurrent Wernhout JO19-1 was een belangrijke wedstrijd, want ook Wernhout kon met een overwinning kampioen worden. Wernhout was vooral in de eerste helft sterk en voor de rust stond het 0-1. Na de pauze draaide het helemaal om. De boys kwamen overtuigend terug. Met 4-2 werd deze wedstrijd beslist. De JO19-2 hebben nu alle wedstrijden gewonnen en zijn terecht kampioen geworden.

De Zaterdag 2 was vorige week woensdag al kampioen geworden. De thuiswedstrijd afgelopen zaterdag tegen Beek Vooruit Zaterdag 2 was een echte kampioenswedstrijd met veel spanning. Ondanks het behalen van het kampioenschap was de strijd er niet minder om. De wedstrijd eindigde uiteindelijk met 1-1. De gelijke stand had geen invloed op het kampioenschap.

De Zaterdag 5 speelde thuis tegen SCO 7 voor het kampioenschap. Het vriendenteam verloor afgelopen seizoen slechts één keer, de eerste wedstrijd en heeft daarna niet één wedstrijd meer verloren of gelijk gespeeld. Ook afgelopen zaterdag wonnen zij en met een overtuigende overwinning van 8-2 zijn zij kampioen geworden in hun competitie.

Madese Boys Zondag 3 ‘FIER’ (zie hieronder) speelde afgelopen zondag ook thuis voor het kampioenschap. Deze beslissende wedstrijd tegen Chaam 2 wonnen de boys met 2-1.

Na de wedstrijden is op en rondom het clubhuis een bescheiden feestje gevierd met de familie en supporters en enkele sponsoren. De spelers en begeleiding van de teams willen alle supporters en sponsoren bedanken voor hun support en steun het afgelopen seizoen. Zij hopen ook volgend jaar weer op jullie te kunnen rekenen.