Kerst-feesten doe je zo!

Behalve in het hoogseizoen, is eetcafé Hier is 't in Lage Zwaluwe 's maandags gesloten. Een goede uitzondering hierop is het kerstdiner dat gratis aangeboden wordt aan de bewoners van woonvoorziening De Lisdodde. Gisterenavond schoven ze aan tafel om te genieten van het eten, drinken, muziek, sfeer, maar vooral genieten van en met elkaar.

De eigenaar die zijn horecagelegenheid beschikbaar stelde, enkele teamleden die op hun vrije avond onbetaald het kerstdiner verzorgden, diverse vrijwilligers die belangeloos de rol van ober op zich namen, Stef Luijten van SL Music die als Zwaluws bestbetaalde topdeejay eveneens gratis meewerkte, het vormde een armada aan vrijwillige inzet om de geweldige avond mogelijk te maken.

Voor een razendsnel en actueel digitaal nieuwsplatform als KijkopDrimmelen eveneens een geweldige avond want hoe mooi is het als de Lisdoddebewoners je als enige media toestaan binnen te lopen voor foto's? Dat deden we wel pas ná het hoofdgerecht want daarbij zit je niet te wachten op een camera met flitser naast je bord. Vandaar ook ijsco-foto's maar ook foto's van de nazit met gezellige muziek.

Natuurlijk is niet elke bewoner in staat met de beentjes van de vloer te gaan maar in een rolstoel kun je minstens zo goed meedoen en mee genieten. Meer dan u, jij of ik en zéker met oneindig meer spontaniteit. Dat zie je dan ook op de beelden…

Beelden bij dit artikel