Kerstmarkt Zeldenrust zelden saai

Er is weinig verbeeldingskracht nodig om je in plaats van Bethlehem stal, te verplaatsen naar Hooge Zwaluwe graanschuur. In die graanschuur achter Molen Zeldenrust, werd gisteren de kerstmarkt gehouden. Hoewel het niet de grootste kerstmarkt is in de wijde omgeving, is de kerstmarkt bij Zeldenrust zelden saai. Met name voor de drie dames op de eerste foto; met verschillende 'kerstprobs' konden zij geinige selfies maken bij de kerstboom. Inbreken tijdens dat proces als fotograaf van KijkopDrimmelen, die alle drie de dames inmiddels wel goed kennen, levert ook voor ons een leuke foto op!

Naast het selfies maken, konden bezoekers van de kerstmarkt ook de mooiste kerstboom kopen, werd er glühwein geschonken, werden er diverse kerstartikelen verkocht en stonden er meerdere kramen met hobbymatige creaties, zoals houtbewerking en zelfgemaakte poppen en kerststukken. Ook was voor de gelegenheid het molencafé geopend, iets wat normaal alleen de tweede zaterdag van de maand (en dus aanstaande zaterdag!) gebeurt. De evenementencommissie vond 14 december echter te laat voor een kerstmarkt en besloot dus gewoon twee keer achter elkaar de molen open te stellen voor publiek.

Alle foto's die wij gisteren maakten bij de molen in Hooge Zwaluwe, bekijkt u in de fotoslider boven dit artikel.

*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken

Beelden bij dit artikel