Kersttradities moet je koesteren. Maak nú kans op de 68ste maandprijs!

Normaal gesproken reiken we onze maandprijzen op de laatste zaterdag van de maand uit, maar de achtenzestigste maandprijs wilt u al vóór kerst in huis hebben!

We geven in december namelijk een waardebon t.w.v. € 25,00 én een boodschappenpakket t.w.v. € 50,00 weg, komende van en te besteden bij de Jumbo in Lage Zwaluwe!

We houden onze kersttraditie nog een jaartje in ere! Jumbo Lage Zwaluwe verzorgt ook deze decembermaand, net als vorig jaar, onze maandprijs. En daarmee zit u goed de komende feestdagen. In het goedgevulde boodschappenpakket zitten allerlei lekkere producten en handige artikelen. Van thee tot chips en van schoonmaakmiddel tot vuilniszakken: uw keukenkastjes worden gratis en voor niets aangevuld. Maar dat is nog niet alles, Jumbo Lage Zwaluwe doet er nog een schepje bovenop. Zij geven u ook nog eens een waardebon t.w.v. € 25,00 cadeau! Zo kunt u ook in de toekomst extra voordelig uw boodschappen doen!

Let op: het boodschappenpakket op de foto dient ter illustratie. Er is geen garantie dat de getoonde producten in het pakket zullen zitten. De waarde van het pakket dat weggegeven wordt door KijkopDrimmelen.nl, bedraagt wél gegarandeerd € 50,00.

Wilt u deze geweldige prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen op Facebook (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht OPENBAAR en maak kans op deze geweldige prijs. Op 18 december aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook. Let erop dat u voldoet aan ALLE gestelde eisen!

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/nieuwsbrief.