Kijktips om 5 december feestelijk door te komen

Het is 5 december; Sinterklaasavond, Pakjesavond, Sinterklaas z’n verjaardag, of juist niet (hoe zat het ook alweer?). Heeft u geen idee wat u vanmiddag / vanavond met uw ongetwijfeld zenuwachtige en vol spanning zittende kinderen aan moet, lees dan vooral even dit artikel. Drie Sint Nicolaas Comités in onze gemeente hebben namelijk een aantal video’s en foto’s online gezet voor een middag of avond kijkplezier. Vier Sinterklaas samen met al die mensen die ondanks de coronabeperkingen zich tóch volop hebben ingezet om van Sinterklaas een feestje als vanouds te maken.

Sint Nicolaas Comité Lage Zwaluwe
Het Sint Nicolaas Comité Lage Zwaluwe heeft een aantal Sinterklaas Journaals opgenomen. In de drie afleveringen wordt de post besproken die Sinterklaas van de Lage Zwaluwse kindjes heeft mogen ontvangen. Dat loopt uiteen van mooie tekeningen tot gedichtjes en natuurlijk ook prangende vragen. Sinterklaas en Piet geven zo volledig mogelijk antwoord op deze vragen. De journaals zijn te bekijken via de Facebookpagina van het Sint Nicolaas Comité Lage Zwaluwe en duren +/- 7 minuten per aflevering. Veel kijkplezier!


Sinterklaas Made
Het comité in Made heeft op de Facebookpagina Sinterklaas Made niet alleen hele leuke berichtjes en filmpjes gepost, maar ook hebben zij de pietenshow 2020 online gezet. Zet de tv aan, pak een tablet erbij of start je beamer op, want deze pietenshow duurt 27 minuten en staat garant voor veel pret. De video is alleen vandaag nog te bekijken via www.sinterklaasmade.nl/video en na het invullen van de geheime code ‘2021’ is de video te starten. Veel kijkplezier!

Sinterklaasvereniging Wagenberg
De Sinterklaasvereniging Wagenberg heeft geen video’s online staan, maar wél heel veel foto’s van de intocht. Maar liefst 223 stuks die, als je ze allemaal gaat bekijken, ook voor heel wat minuten kijkplezier zorgen. De foto’s staan op de Facebookpagina van de vereniging gepubliceerd en met een leuk muziekje op de achtergrond haal je de sfeer van de intocht in Wagenberg gewoon in je eigen huis. Veel kijkplezier!

Mocht dit allemaal niet genoeg zijn om de dag door te komen, kunt u natuurlijk ook altijd nog onze artikelen van de Sinterklaasintochten van dit jaar terugkijken!
Sinterklaasintocht Lage Zwaluwe
Sinterklaasintocht Wagenberg
Sinterklaasintocht Drimmelen
Sinterklaasintocht Terheijden
Sinterklaasintocht Made
Sinterklaasintocht Hooge Zwaluwe

Onze redactie wenst u allen een hele fijne 5 december toe en wensen Sinterklaas en de Pieten een goede reis terug naar Spanje!