Kerstconcert ToonArt gecanceld

ToonArt: “Helaas! Wederom gaat ons kerstconcert niet door als gevolg van corona. De coronamaatregelen zijn van dien aard dat ToonArt het niet verantwoord acht dit kerstconcert op 19 december ten uitvoer te brengen.

In 2020 bestond ToonArt 15 jaar en dat wilden wij vieren. Schola Iuventatis uit Den Bosch had zo’n mooi programma bedacht om als ToonArt groots uit te pakken in ons uitgesteld jubileumjaar. Ton Stevens zou het bijzondere orgel bespelen en Omroep Drimmelen zou zorgen voor een mooie opname. Hopelijk kunnen wij het gehele programma overzetten naar december 2022 en het koor voor volgend jaar uitnodigen. Wij houden de Christmas Carols van Benjamin Britten tegoed.


Het huidige coronaprotocol schrijft o.a. voor dat wij in de Protestantse Kerk een zeer beperkt aantal toehoorders mogen ontvangen, maar 1/3 van de beschikbare plaatsen. Daarmee doen wij geen recht aan onze doelstelling. Wij willen immers zoveel mogelijk inwoners van Hooge Zwaluwe en omstreken laten genieten van datgene wat wij organiseren en hen met elkaar in contact brengen. Na het kerstconcert was daar gelegenheid voor in onze traditionele nazit. Dat gaat ons met de huidige coronamaatregelen niet lukken. Het is niet anders.

We blijven wel plannen maken voor 2022! Kijk op www.toonart.nl. Wij wensen u allen heel goede feestdagen en vooral een gelukkig en hopelijk gezond 2022!”