Spraakvermaak aflevering 89 alleen digitaal te volgen

Aflevering 89 van het zondagmiddagcafé Spraakvermaak zal uitsluitend digitaal te volgen zijn. Ook voor seizoenkaarthouders is het niet meer mogelijk fysiek aanwezig te zijn in de zaal waar het programma plaatsvindt. Aan tafel bij vaste presentator Dik van Beest schuiven onder andere Rob Trommelen, Mojo Concerts, en Peter Hein van Mulligen, hoofdeconoom CBS, aan.

Verder is Shakib Sana, huisarts in achterstandswijken, te gast, zingt Susan Damen Franse chansons en spelen Adriënne Roovers (Zonzeel) en Marlou van Haperen (Zeggewijzer) de conciërge-quiz. Henk van Ingen is gastpresentator en Mirjam Schrauwen spreekt in Volendam met Kees Tol. De aflevering wordt traditiegetrouw afgesloten met het actuele slotlied van Mix.

Seizoenkaarthouders krijgen op woensdag 8 december een link en uniek wachtwoord per e-mail toegestuurd. Niet-seizoenkaarthouders kunnen op de startpagina van www.spraakvermaak.nl een code aanschaffen (à € 5,50 per aflevering, te betalen via iDeal) en krijgen daarna ook een link en wachtwoord toegestuurd.

Let op: gewijzigde aanvangstijd. Op zondag 12 december kunt u vanaf 13.00 uur inloggen, het programma start al om 13.30 uur.