KijkopDrimmelen licht uit: Amateur Fotoclub DINASA

Vandaag lichten we een vereniging uit van weer een heel ander kaliber, wat het juist zo leuk maakt voor ons om deze artikelenreeks te mogen schrijven. Amateur Fotoclub DINASA uit Wagenberg is al opgericht in 1982 en is aangesloten bij de Foto Bond afdeling Brabant-West. De club houdt iedere maand een clubavond waar de leden hun foto's presenteren en de foto van de maand wordt gekozen, die ook maandelijks op KijkopDrimmelen wordt gepubliceerd.

Foto Club DINASA bestaat inmiddels alweer zo'n 37 jaar en al die jaren stelt het zich ten doel om de amateurfotografie te bevorderen in de meest ruime zin. Om dat te realiseren, organiseert de fotoclub workshops en jaarlijks een basiscursus digitale fotografie. Ook een jaarlijkse fototentoonstelling waar leden hun beste werk van het afgelopen jaar laten zien, behoort tot een van de activiteiten van Dinasa. Verder worden er werkavonden gehouden, bijvoorbeeld op het gebied van portretfotografie, macro en tabletop en fototochten.

Wist u dat de foto van het jaar 2018 gemaakt is door Marianne Achterbergh? Haar foto is verkozen tot ultiem beeld van het voorgaande jaar. De zwart-wit foto lijkt eigenlijk meer op een tekening, waarbij rekening is gehouden met belichting en contrast. U ziet de foto van Marianne als tweede foto bij dit artikel. Alle overige foto's die u in de fotoslider ziet, zijn tevens gemaakt door leden van Dinasa.  

Wilt u meer informatie over Amateur Fotoclub DINASA, zoals contactgegevens, e-mail en een link naar de website, kijkt u dan op de profielpagina op KijkopDrimmelen, door op deze directe link te klikken: https://kijkopdrimmelen.nl/organisatie/amateur-fotoclub-dinasa.html


 

*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopdrimmelen.nl!

Beelden bij dit artikel