KijkopDrimmelen licht uit: Bloem ’t Op in Lage Zwaluwe

De volgende ondernemer die we uitlichten heeft écht groene vingers: Bloem 't Op in Lage Zwaluwe. Zoals de naam al verklapt, heeft Chantal, het gezicht achter Bloem 't Op, alle verstand van bloemen en planten. Heeft u potten of bakken die wel een opfleuring kunnen gebruiken en heeft u geen idee wat u moet doen? Bloem 't Op weet wél raad.

Chantal kijkt samen met u naar uw wensen en de mogelijkheden om die bloempotten en -bakken weer op te fleuren. U zit in het voorjaar en de zomer dus heerlijk in uw tuin of op uw balkon en in de herfst en winter juist gezellig in uw woonkamer, zonder daar zelf moeite voor te hoeven doen. Wij horen u denken: "Ja ja, maar dan zit ik straks met de rotzooi van het opvullen". Niets is minder waar! Chantal haalt de bloempotten bij u op, vult ze in haar eigen werkplaats op en brengt ze gevuld en wel bij u terug. Makkelijk toch?! Het verzorgen van een geheel nieuwe opgevulde bloempot naar uw eigen smaak is uiteraard ook mogelijk.

Zo'n tweemaal per jaar verzorgt Chantal daarnaast workshops, meestal rond Pasen en rond Kerstmis, waarbij u zelf aan het knutselen kunt. Voorjaarsbloemen en paasversieringen of juist hulst en kerstballen; met de hulp van Chantal maakt u zélf een bloemstuk dat u mooi vindt en beleeft u ook nog een leuke avond uit met een hapje en drankje. Chantal neemt daarnaast haar zomerbloeiers jaarlijks mee naar de plantjesmarkt die rond Moederdag georganiseerd wordt en haar violen naar de viooltjesmarkt. Alle evenementen waar Chantal aan deelneemt, evenals de workshops, maakt ze bekend via haar eigen Facebookpagina

Wilt u meer informatie over Bloem 't Op, zoals contactgegevens en een link naar de website, kijkt u dan op de profielpagina op KijkopDrimmelen, door op deze directe link te klikken: https://kijkopdrimmelen.nl/aanbod/bloem-t-op.html


 

*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopdrimmelen.nl!

Beelden bij dit artikel