KijkopDrimmelen licht uit: Café-Bar De Amerhal in Made

Vandaag lichten we een ondernemer uit die in vele hokjes past. Sport, entertainment, gezelligheid aan de bar met wat te drinken of te eten en deze maand vieren ze hun 40-jarig bestaan: Café-Bar De Amerhal in Made. Vele verenigingen hebben er hun thuisbasis vanwege de sportzalen, vele feesten worden er gehouden vanwege de ruimte.

Anton en Mary Segeren exploiteren al jarenlang het horecagedeelte van De Amerhal, maar sinds afgelopen juli hebben zij een overeenkomst bereikt met de gemeente. Zij hebben naast de horeca, nu ook de verantwoording over de gehele sporthal. Tel daarbij op dat ze voor de komende jaren ook het beheer mogen blijven doen en het plaatje is compleet. Ook in beheer van Anton en Mary is Party Service Segeren. Of het nu gaat om de smakelijke hapjes, een biertap of een sfeervol aangeklede feesttent in uw tuin, Party Service Segeren heeft alles in huis om van uw feest of evenement een succes te maken.

Het is 40 jaar geleden dat Anton, in eerste instantie samen met zijn ouders, het beheer van de horeca van De Amerhal op zich nam. Dat moet natuurlijk groots gevierd worden en dat gebeurde op 8 december 2018 met de allereerste editie van De May Kwist; een dorpskwis voor en gericht op Made, waarvan de feestavond en uitslag op 12 januari 2019 zal plaatsvinden. Een feestje, samen met alle inwoners van Made, dát is de echte manier om je 40 jarig jubileum als Madese ontmoetingsplek te vieren. 

Voor meer informatie over Café-Bar De Amerhal, zoals contactgegevens en websitelink, kijk dan eens op hun profielpagina op KijkopDrimmelen via deze directe link: https://kijkopdrimmelen.nl/aanbod/cafe-bar-de-amerhal.html

*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopdrimmelen.nl

Beelden bij dit artikel