KijkopDrimmelen licht uit: De Biesbosch In in Lage Zwaluwe en Drimmelen

In het volgende uitgelichte artikel staat een onderneming centraal die eigenlijk in twee dorpen gevestigd is: De Biesbosch In. Eigenlijk bestaat deze onderneming zelfs uit drie takken: De Biesbosch In, Boot Brabant en Bistro Amerzicht. Drie takken die onlosmakelijk met elkaar zijn verweven in Lage Zwaluwe en in Drimmelen dorp. 

Bij De Biesbosch In kan men terecht voor sloepverhuur, fietsverhuur en camperverhuur. De Biesbosch In vindt u in beide dorpen. De sloepen van de recreatieve onderneming liggen op hun vaste ligplekken in de haven van Drimmelen. Met de keuze uit een basis, luxe of elektrische sloep voor 6 of zelfs tot 10 personen, zijn de boten van De Biesbosch In geschikt voor het hele gezin. Ook uw trouwe viervoeter is welkom aan boord. De camper van De Biesbosch In is uiteraard in overleg te huren voor een heerlijke vakantie op wielen. Geen getob met heen en weer naar de toiletten en doucheruimtes lopen, de Ford Rimor Superbrig 690 heeft een eigen toilet en douche en is geschikt voor zes personen. Als u de Biesbosch op de fiets wilt ontdekken, kunt u terecht in Lage Zwaluwe. De verhuurlocatie van de fietsen is de cafetaria aan de Nieuwlandsedijk 114a en is gelegen op slechts 1 minuutje van de fietsveerdienst 't Leeuweveerke, die u én de fiets binnen 10 minuten midden in de Biesbosch brengt.

Boot Brabant vindt u in Lage Zwaluwe. In de ruime showroom aan de Onderstraat 1 staan verschillende boten van het merk Whaly. Deze boten zijn oersterk en onderhoudsarm en hebben goede vaareigenschappen. Om die reden kunt u bij Boot Brabant de Whaly polyethyleen boten kopen, waaraan ook een proefvaart aan vooraf kan gaan. Het assortiment van Boot Brabant bestaat daarnaast uit Vortex rubberboten, motoren, trailers en accessoires. In de ruime werkplaats wordt er tevens onderhoud aan boten en motoren uitgevoerd en is zelfs winterstalling voor boten tot 6 meter en 1000 kilo mogelijk.

Bistro Amerzicht is het pareltje aan de kop van de haven van Drimmelen. Hier kunt u genieten van een verfrissend drankje, een lekker hapje en het magnifieke uitzicht over de rivier de Amer, de Biesbosch en de ruime jachthaven. Op de Cromsteven nummer 10 is het glazen gebouw herrezen, ingericht met vrolijke kleurige accessoires en een ruim terras op hoogte zodat het uitzicht optimaal is. Op sloepverhuurdagen is de bistro geopend tussen 09.00 en 19.00 uur. Op reservering kunt u er terecht voor een ontbijtje, diverse burgers, voor de borrel, koffie met of zonder appelgebak, drankjes en ijsjes. Iets wat Bistro Amerzicht trouwens ook een ideale locatie maakt voor uw feesten, partijen, vergaderingen of bedrijfsuitjes. 

Wilt u meer informatie over De Biesbosch In, zoals contactgegevens en een link naar de website, kijkt u dan op de profielpagina op KijkopDrimmelen, door op deze directe link te klikken: https://kijkopdrimmelen.nl/aanbod/de-biesbosch-in-boot-brabant.html*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopdrimmelen.nl!

Beelden bij dit artikel