Zesde editie Street League competitie van start op 13 maart

Op 13 maart 2019 gaat het weer gebeuren: de aftrap van de voorjaarseditie van Street League Drimmelen. Bij het straatvoetbaltoernooi voor jongens en meisjes uit groep 7 en 8 is niet alleen het voetballen belangrijk, maar ook sportiviteit en aanvullende activiteiten. Met jouw team uit jouw dorp speel je tegen teams uit andere dorpen. Door goed gedrag en maatschappelijke opdrachten zijn er extra punten te scoren.

De aftrap is op 13 maart aanstaande, waarna er een aantal speelrondes volgen. Op 24 mei wordt de grande finale gespeeld, waarna we weten wie de Street League kampioen van de zesde editie is geworden. De speelrondes vinden altijd plaats op woensdagmiddag, op een wisselend trapveldje in onze gemeente. Ruim van tevoren wordt bekend gemaakt waar de speelrondes plaatsvinden.  

Woon je in Drimmelen, Made, Terheijden, Wagenberg, Hooge of Lage Zwaluwe, zit je in groep 7 of 8, wil je graag mee doen maar heb je je nog niet ingeschreven? Geen paniek want het kan nog. Stuur snel een mail naar sld@surplus.nl met daarin de volgende gegevens:

– Naam
– Geboortedatum
– School en klas
– Telefoonnummer ouders/verzorgers
– Voorkeur voor een team met deze vriendjes / vriendinnetjes


Blijf in de tussentijd op de hoogte van de ontwikkelingen via de Facebookpagina van Street League Drimmelen.

Beelden bij dit artikel