SV Hirundo organiseert het regionale ABC groepsspringen

Afgelopen zaterdag moest onze redactie uitkijken voor overvliegende turnatleten. SV Hirundo uit Lage Zwaluwe organiseerde voor de tweede keer de regionale ABC wedstrijd van het groepsspringen. De deelnemende verenigingen kwamen overal vandaan, van Geertruidenberg tot Bergen op Zoom tot Zeeland.

Deze ABC wedstrijden worden twee keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar, en vinden overal in de hele regio plaats. Afgelopen zaterdag streek de wedstrijd neer in Lage Zwaluwe, waar zaterdag de gehele dag gesprongen werd. Deelnemers lieten hun beste streksprongen, spreidsprongen, spreidhoeksprongen en salto's zien, waar ze ook op beoordeeld werden. Vanuit de regiowedstrijd is dat echter niet bepalend voor plaatsing op een NK. 

Hirundo bedankt alle sponsoren en vrijwilligers voor hun inzet. Ook nodigt de sportvereniging iedereen die nieuwsgierig is geworden naar de vereniging uit om eens langs te komen voor een proefles of aanmelden als jury of bestuurslid. Zelf deed de sportvereniging afgelopen zaterdag mee met drie teams, waarvan er één team precies mocht springen toen wij in de sporthal binnen stonden. U bekijkt de vliegende atleten in de fotoslider boven dit artikel. 
 


*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken.

Beelden bij dit artikel