KijkopDrimmelen licht uit: Freshyess By Roanne in Drimmelen

Vandaag lichten we een jonge onderneemster uit die tal van ervaring heeft op het gebied van beauty: Freshyess by Roanne in Drimmelen. Deze gecertificeerde nagelstyliste heeft alles in huis om uw nagels te verzorgen, te verlengen en te laten stralen. Of u nu kiest voor gellak, acrylnagels of het splinternieuwe product Invicta, Roanne tovert uw nagels om tot pareltjes aan uw handen.

Gevestigd in haar nieuwe salon aan 't Fort 1 in Drimmelen, timmert Roanne hard aan haar weg om een allround beautyonderneemster te worden. Ze is begonnen als nagelstyliste, waar ze inmiddels jarenlang ervaring in heeft. Roanne heeft gellakken in allerlei verschillende kleuren, met of zonder glitters, met regelmatig nieuwe kleurtjes en modetrends evenals diverse nailart. Wilt u liever nagelverlenging, dan kan Roanne dat natuurlijk ook. Op uw gewenste lengte en in de vorm naar uw keus zet zij de mooiste acrylsets, voor een betaalbare prijs. Nieuw in haar nagelassortiment is het product Invicta, welke in plaats van acryl gebruikt kan worden, maar wel voor dezelfde prijs. Wel zo handig!

Naast nagelstyliste, is Roanne ook erkend schoonheidsspecialiste. Zij weet alles over gezichtsbehandelingen, massages, kan u epileren of harsen en weet hoe ze uw wimpers kan liften en verven. Overigens kan ze dat bij uw wenkbrauwen ook, het verven dan. Ook nieuw zijn de zogenaamde 'Henna Brows', waarbij middels een speciale techniek uw wenkbrauwen worden opgevuld en de henna zich naast op uw haartjes, ook op uw huid vestigt, waardoor uw wenkbrauwen er voller uitzien. Ideaal als u hele lichte wenkbrauwen of kale plekken in uw wenkbrauwen heeft.

Wij mogen u daarnaast ook een primeurtje geven: binnenkort vestigt zich er tevens een herenkapper in de salon van Freshyess! De barbershop is nu nog in ontwikkeling, de producten en benodigdheden worden in de salon geïnstalleerd en er wordt een speciale hoek ingericht voor de herenkapsalon. Op de sluitingsdag van Freshyess zal de kapsalon open gaan, zodat de mannen niet naast het gekwebbel van de vrouwen zullen zitten. Ook wel zo handig!

Wilt u meer informatie over Freshyess By Roanne, zoals contactgegevens, een link naar de Facebookpagina en meerdere foto's, kijkt u dan op de profielpagina op KijkopDrimmelen, door op deze directe link te klikken: https://kijkopdrimmelen.nl/aanbod/freshyess-by-roanne.html


 

*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopdrimmelen.nl!

Beelden bij dit artikel